"Rubrik"

Dagarna går, jag förstår inte riktigt alla samanhang längre, för de verkar inte finnas.

 
Imorgon ska jag träffa jessica efter eller innan min träning, det ska bli skönt ! det var så längesedan vi sågs påriktigt.
på torsdag har vi idrotts dag i skolan, eller man kan väl inte kalla det för idrotts dag,  vi ska ut och gå i skogen typ, (Y) sen så är vi lediga på fredagen:D på fredag missar jag håkan  :/ men jag ska uppträda istället med chile lindo :)
Och sen så blir det party hoppas jag på :D
Det blir en riktigt nice och lång helg nu för vi är lediga på måndag också :) och tisdag ska vi spela bränboll ( vår skola måste tycka att vi är oerhört tjocka ! ) anyway ^^

Nu ska jag sova tror jag. ha det fint  ;*


Vad var det ?

Jag är så förvirrad man kan bli,
för aldrig trodde jag att det skulle kunna bli vi,
jag är en utav de där som tröttnar på
det man redan fått,
nu är det dock en minne blott,
ni två, ni bara kommer och går,
jag är den enda som i dessa
rellationer består.


Sommaren är kort ?


 
Det är nu man börjar sakna de riktigt sköna sommar kvällarna, det är något med just sommaren som gör än så kär i kärleken.. och det kännslan längtar man tillbaka till nu när hösten kommer med en sån fart.  Varje år när hösten kommer tycker jag alltid att det känns som evigheter kvar tills sommaren igen. Fast egentligen så går tiden fort.. oftast iaf. å andra sidan så är det lång tid mellan års tiderna, tänk hur mycket man hinner uppleva under hösten, och sen så kommer sommaren och så händer ennu mer saker..  äh det kanvara ganska mysig att hösten är påväg efter sommare så att man kan lugna ner sig lite.. dessutom  jag menar man får ha snygga kläder igen och mysiga vantar med luddigt varmt foder ninnuti. Man får chansen att gömma dig under mössan när man går ut, och löven är vacker höstiga, man kan ju alltid trösta sig med att träden ser ganska kalla och nakna ut ..
kärt tidsfördriv!

Det enda jag saknar med sommaren egetligen, det är du.

"Ni ska se mig i en ny uniform, det är min värld det här"



RSS 2.0