I natt är jag din, och i natt är du hennes

Nu sitter jag hos min Miranda, det är mys.  Vi har precis kommit unerfund med att vi bytlånat varandras "pojkar" , tja det låter lustigt men så här var det..

Vi var på fest hos en kompis , så man kan säga att jag var där med min umgängeskrets och hon med sin, och då har alla typ en kopia av sig själv i den andra umgäneskretsen , jag och Miranda är varandra, och sen så finns det ju våra "pojkar" då..  Och "min" pojke är en väldigt bra vän till henne, medans "hennes" pojke är en väldigt bra vän till mig, och självklart så är dom precis likadan , förutom utseendet ( jo dom är väldigt lika bara att hennes pojke, min vän  och min pojke, hennes vän är olika långa och tja det är det ) och lite små saker, vilket är knäppt !
Vi hade det jätte trevligt hela kvällen, vi dansade vi skojade och allt som händer  på fest.
På morgonen smsade Miranda mig och berättade vilken gosig pojke hon sovit brevid i natt, efter det berättade jag om mitt mysiga sällskap.. Vem vet , det kanske blir en uppföljare på detta lilla upptåg ?!

ja och nu sitter vi här och retas och skvallar på det vis riktiga flickor gör om vårat lilla bytlån villket jag finne roande !
Desutom har både två en kärleks saga som utspelar sig i sthlm.

Jag gillar den här bruden ! <3


Jag önskar dig allt vackert för du är, det bästa som jag vet


Jag saknar våra långa promenader genom stan, vi gick utan att veta vart vi skulle. Jag saknar våra samtal om allt och om igenting. Men mest av allt saknar jag alla minnen som jag tappat bort, dom försvann sakta och säkert, jag önskar att jag aldrig släppt taget om dig, men mer önskar jag att jag aldrig släppt taget om mina minnen. Dock kommer jaag aldrig glömma våra senaste samtal som var så osäkert och så försiktigt, de sakerna du sa..
Ett tag var jag rädd att jag inte skulle känna igen dig, men det gjorde jag, olyckligtvis kännde du inte igen mig till en början, men det gjorde ingenting, för jag tog det som en positiv grej. Du var exakt samma person som jag hyste så varma känslor för, tills vi var så insnöade i oss själva, våra problem. Så mycket vi gjorde fel. Vad som är kvar av det här, är allt. Var dag kan jag inte sluta att hoppas en aning på att vi springer på varandra samtidigt som det är min värsta mardröm, jag är så rädd men så nyfiken. Du kanske ringer ? Sedan den natten då jag tog ett gigantiskt kliv och öppnade en dörr som vi båda hållt stäng så länge, har jag kommit underfund med ..

Jag har nog aldrig älskat någon annan

Home sweet home <3



Fan vad skönt det ska bli, Dock vet jag inte när jag är hemma imorgon, men det blir nog rättså bra endå .
Jag tog med mina kusiner och min syster ner till "byn" och köpte mjuk glass förut, och det var väl dagens höjdpunkt haha , nej men det var väldigt trevligt att ta en liten promenad.
Nu har jag suttit och spelat super mario tre med min mor ett bra tag på nitendo, så både hon och jag har lessnat på det xD, men det är grymt roligt typ första världen...


Imorgon ska jag träffa miranda förhoppningsvis jocke ylva och jekka <3 Det kommer vara den längsta resan ever hem imorgon, men lätt värt.


It's been a long year
Since you've been gone
I've been alone here
I've grown old
I fall to pieces, I'm falling
Fell to pieces and I'm still falling

All the years I've tried
With more to go
Will the memories die
I'm waiting
Will I find you
Can I find you
We're falling down
I'm falling



Jag vill jag vill jag vill jag vill

Jag vill hem !

Jag är fortfarande fast i edsbyn .. det är supertråkigt ! Jag kommer inte åka hem förens på torsdag det suger massor , eftersom det innebär att jag missar min dansträning imorgon. och genom att vi åker hem på torsdag är det bara 7 dagar kvar tills skolan börjar och jag har massor att göra, många jag vill hinna träffa. Jag kunde varit i sthlm nu och träffat massa folk där, det hade varit mycket mer värt. I vilket fall som helst så har jag lärt mig att jag inte ska gå med på resor som den här i framtiden..

Idag spelar Alice in videolan och Moneybrother , lätt värt att kolla på !



Jessica ringde mig förut när Alice in videoland spelad !! jag blev jätte glad , tack för det <3
Nu är det nog dags för mig att sova med tanke på den huvudvärken jag har.. Hoppas att det kanske dyker upp något roligt imorgon. Eller det behöver inte ens vara roligt, bara det händer något.

Godnatt !



Drömmar borde alltid förbli drömmar


Jag hade velat leva under den tiden när band som Guns n roses, TNT, Aerosmit, Ramones och andra "hård rocks/punk" band var aktuella, Inte bara för att det är grym musik , utan för att det var en livs stil. Självklart skulle man väl kunna se ut som någon glam rockare nu också , men det är ju inte vad det handlar om.. Det känns som om den riktiga musiken börjat försvinna, med det så menar jag inte att det finns riktigt musik nu , alla musik är riktig, men jag menar live musiken , nu så är den nya musiken så modern och elektro is the shitt ! visst det är bra musik, men kännslan är inte den samma, texterna känns inte lika djupa och så där att man blir rörd av dem , Jag lyssnar på nästan all musik och brukar inte rynka på näsan åt nya saker , dock går inte schlager hem.. annar lyssnar jag på all musik. Det är nog bara en dröm som vuxit fram , men jag hade nog inte gillat att alla nya band som bildades spelade gammal hård rock , eller att de lät som pink floyd eller något sånt, för då skulle jag nog vara skit förbannad över det, jag skulle säkert klagat som bara den och vägrat lyssna på banden bara för att de kanske är lika bra som te.x. Guns n roses, och det skulle jag aldrig gå med på , så därför är jag glad om det bara förblir en dröm och dessa band bara är historia ..


Men det finns ett band som jag tycker fångat den där kännslan jag snackat om. Jag började lyssna på dom genom att min pappa för några år sedan sa att Slash spelade i det bandet, och även fast Slash inte är en så utav världens bästa gitarrister så älskar jag honom ändå för att han är så jävla snygg , så jag lyssnade på första cdn och jag gillade det verkligen så jag fortsatte , men det enda tråkiga var att dom bara gjort en cd , eller jag tror att dom gjort en till nu, är inte säker. Men Velvet revolver är ett jävligt bra band iaf . Det enda som är sorglit är att sångaren Scott Weiland blev sparkad från bandet pga att han inte la ner sitt missbruk ( tror jag att det var , kommer ej ihåg) iaf så blev han sparkad i aprill i år.. Så det verkar som att det här bandet också bara kommer sluta som en dröm . och btw har hade Slash ett virus i hjärtat .. Jag läste det någonstans..



http://sv.wikipedia.org/wiki/Velvet_Revolver

En bra låt av velvet revolvers , värd att lyssna på !

Det känns som hundra års sen , eller om de var igår ?

Kan man ha hemlängtan fastän man inte vet vad som är hemma på riktigt, ur ett känslomässigt perspektiv?


Jag är fast i edsbyn och har varit i snart över en vecka ! Jippie .
Vi skulle egentligen åka hem imorgon , men så hör jag min mosters man fråga min mammas pojkvän om han skulle kunna tänka sig att stanna här lite till. " ja visst" säger han. Men det var ingen som frågade mig så tillslut gick jag ut och frågade mamma om vi skulle hem imorgon. Men jag fick inte direkt det svart jag hoppades på. Vi ska hem på onsdag eller torsdag ...
Jag och Jessica som skulle på Alice in videoland , usch det hade jag verkligen velat göra med Jessica för det var så längesedan vi sågs och ännu mer eftersom jag missade dom på Arvika festivalen..
Desutom skulle jag och Ida träffas som inte träffats på väldigt länge. Men å andra sidan får jag träffa min moster och mina kusiner massor.. Dock är mina kusiner små och jobbiga som barn oftast är.
Min moster gifte sig i fredags och gissa om det var vackert ?
Det är nästan så att jag tilloch med skulle kunna tänka mig att gifta mig någon gång , men bara nästan.
haha just det dom gifte sig 8/8-08 det är lite ballt. Även fast det är alla sthlmares dag.
Jag och min mormor är ovänner haha, så sjukt ! för att min kusin bad henne gå och lägga sig när hon var full , då fick hon världens psykbryt, kärring ! så jag och min kusin gick från min mormor klockan 5 på morgonen/natten desutom var det på min mosters bröllopps dag efter festen så det var ju inte nykter hos mig heller .. men men så kan det gå..

Jag har fördrivit mina nätter med att lyssna på Thåström och funderat över om det var värt det jag sa till dig. Om någon ärbra på att hålla hoppet uppe så är det nog jag, jag kan inte lägga det bakom mig , du och jag.

jag har iaf Smilla, världens sötaste hund som inte är en riktig hund för att hon är så liten. Hon pussar på mig och kommer när hon vill gosa, desutom har jag sovsällskap av två kattungar, det är mysigt.


Kändes som att det var nånting som la en hand på mig.
Kändes som att det var nånting som gjorde en brand i mig.

Det var som nånting som jag glömt bort kom tillbaks,

som nåt jag tappat men sen plötsligt hade kvar.

Och jag som aldrig gjort en kvinna glad,
kände att jag, bara måste få va med dig. - Thåström













Är hon inte söt ?




Adde , du gjorde min kväll ! <3 xD   :  http://www.celebquotes.com/a1/Muhammed_Ali_1.htm



RSS 2.0